четвъртък, 10 март 2011 г.

Puledro | Магазин за маркови детски дрехи 2011 http://minifashionbg.com

http://minifashionbg.com/

Маркови детски и тинейджърски дрехи | Puledro Bulgaria | Пуледро България

Интернет магазинът miniFashonbg.com се се представлява от фирма „Мики лор” ЕООД. Ние сме млад, амбициозен екип водени от идеята да задоволим вашата потребност да осигурите на детето си най-доброто за него! Първото нещо, което дори несъзнателно правите за него от момента в който се появи на този свят е да му осигурите добри дрешки. Дрехи с които да се движи с лекота, дрехи с които да усеща топлината на любовта ви, дрехи които да му дават комфорт и сигурност! Ето това искаме и ние да ви предложим – облекла от 0 до 16г., с които да накарате вашето дете да се чувства удобно, щастливо и отличаващо се!


Ексклузивни модели предлага марката Puledro, на която сме представители и работим с нея вече дълги години, гарантирана марка отличаваща се с изпитано качество и уникален дизайн. Puledro работи с голям квалифициран дизайнерски екип и дрехите им са винаги в крак с последните световни модни тенденции. Кройките са винаги съобразени с това да осигурят лекота на движението и комфорт. Материите са екологично съобразени и естествено меки. Ефектни щампи, бродерии, камъни украсяват често колекциите на Puledro. Съчетани са винаги с много изисканост и стил. Избирайки тази марка ние ви гарантираме че вашето дете ще бъде облечено винаги красиво, удобно и практично, освен това ще се чувства уникално и неповторимо!


Погрижили сме се да Ви предложим и нещо специално! Цените! Те ще ви изненадат! В магазина ни ще намерите и много други интересни модели на водещи марки. Ние се стремим винаги да подбираме облекла само с добро качество, елегантни кройки и модерен дизайн, защото работим с грижа за Вашите деца! Знаем колко е важно за вас детето ви да се чувства удобно и искаме да му осигурим този комфорт като ви спестим уморителното обикаляне по магазините!


Гарантираме ви че дрехите ни покриват всички европейски стандарти и изисквания за безопасност и качество. Стремим се да съчетаем това с конкурентоспособност и висококачествено обслужване, за да останете наистина доволни, децата ви щастливи и да ни посетите отново! Фирма „Мики лор” ЕООД Ви пожелава приятно пазаруване!

SOURSE: miniFashionBG.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар